Monday, April 1, 2013

SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN! ( I )

           Astăzi, 1 aprilie,  au debutat activitățile ce se înscriu sub genericul săptămânii intitulate ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”, iar în cadrul acestor activități am propus elevilor, în principal, un PROIECT TEATRAL care cuprinde mai multe dramatizări după opere literare. Astfel, elevii clasei a VI-a A au prezentat două programe artistice (”Căldură mare” și ”Five o clock” de I. L. Caragiale), interpreți fiind următorii: PODEANU DANIEL și BURLACU VASILE (la primul program, alături de BURUIANĂ DANIELA - povestitor), GEACAREL DIANA, LUPU LAVINIA, PANCIUC ADELINA, AMBROZIE DANIEL, BUICIAC ANA - MARIA, CHELARU DENIS (la al doilea program, povestitor fiind TOPOLNICEANU DIANA).
          De asemenea, elevii clasei a VII-a A au prezentat din nou dramatizarea poveștii lui Ion Creangă, ”Capra cu trei iezi”, scenetă ce nu mai are nevoie de prezentare, deoarece este binecunoscută din evoluțțile anterioare ale trupei de teatru ”Flori de dumbravă” (de la Școala Ruginoasa și de la activitatea Comisiei metodice a diriginților- unde au fost aplaudați de toți profesorii prezenți).
             Așadar, lăsăm fotografiile ”să vorbească” despre atmosfera entuziastă cu care ”actorii” au fost primiți de către colegii lor de la clasele gimnaziale din școală și îi felicităm pe cei care au interpretat cu talent, dăruire și plăcere rolurile amintite!
                                         Prof. Angheluță Petronela





            
          


No comments:

Post a Comment